Glad midsommar


Detta är sista inlägget innan jag åker! 
 

See you soon Japan

Nu är det bara två morgonar kvar som jag kommer vakna upp i min enga säng i lilla Gävle..!!!... sen kommer jag vakna upp i storstaden Tokyo i en säng på ett campus där jag kommer bo i tre veckors tid. gaaaah! Har inte varit nervös alls ända tills nu, paniken bara slog mig idag när jag packade resväskan. Om 1dag, 5timmar och exakt 4 minuter kommer jag vara påväg mot en av mina största drömmar!  


Kan nog säga redan nu att uppdatering här inte kommer va så bra när jag är borta, kommer nog vara rätt dött här. Men jag kan lova att när jag kommer hem kommer jag ha massor av bilder och då menar jag massor (köpt en ny systemkamera) att dela med mig av och jag kommer säkert ha mycket att berätta också. (✿◠‿◠)  

Här är en ritning över hela campus, visst är det stort?!! sjukt!


Här är även några bilder från campus
 


Om jag inte hinner uppdatera innan jag åker så säger jag hej då för säkerhetsskull nu, Hej då! :D

EXO-WOLF

Korean ver.

Chinese ver.
Live ver.
THIS IS ME


TRAP

 
 ❀◕ ‿ ◕❀

Stockholm/selfies

Rensade kameran på bilder

18:43


2 weeks left until Japan!!!!!! aaahhh
 

٩(×̯×)۶


NYA LINSER


NYA LINSER!

4 par för endast 350kr! galet billigt 
                          GEO XTRA Flower Lotus Green WFL-A13GEO Luna Blue CM-722
                           GEO Nudy Brown CH-624GEO Princess Mimi Brown XKP-304
Beställde hem frya stycken nya linser idag därför jag kände att jag var tvungen att utöka min samling lite. Har varit tvungen att slänga några gamla linser för jag har nu haft de över 1år (1års linser alltså) och det är inte så bra för ögonen om man använde för linser som gått ut i datum. Man har ju bara två par ögon så man måste vara försiktig med de man har. ^^