BYTER!!

http://theteenmonster.blogg.se/

Dagens inköp


Två nagellack och ett puder.

Sushi

Favorit maten står på bordet idag.:)

DollywinkFick hem min beställning från pefyshop idag! Hade beställt en brun eyeliner från Dollywink. Tänkte att jag skulle testa brun eyeliner nu ett tag, får se hur det blir ^__^

MY BABE

Fick hem min iphone 5c idag!! så glad!

CA$HKorean Gradient Lips

Jag använder sällan något på mina läppar men något som jag börjat gilla mer och mer nu är "gradient lips".
Det är super populärt i Asian och helst i Korea. Vilket jag sätt i många koreanska draman och även på Tumblr där jag sett många tjejer som används sig av den här tekniken. 
Jag tycker det ser super fräscht ut. Som en ombre på läpparna. Man applicerar alltså ett mörkare läppstift eller läpptint längst in på läppen och fadar sedan ut det lätt. Alltså inga hårda linjer eller kanter.

Hittade ett gulligt tutorial till det som säkert förklarar det bättre än vad jag gjorde.Christmas gifts / Haul

Hoppades på att jag skulle uppdatera bloggen lite tidigare än vad det nu blev men har haft fullt upp nu under jul och nyår.


Tänkte i alla fall att jag kunde göra det här inlägget lite mer roligt genom att visa er mina fina julklappar och lite annat jag handlat på julrean.  


Victoria's secret parfymen och leave in krämen från Kérastase fick jag i julklapp från mina fina chefer från salongen och jag fick också ett jättefint hölster av dom!  

Fick även en iphone 5c av min mamma! wiiie! Dock så har jag inte fått den än för det var slut i lagret så kommer få den nån gång nästa vecka! 


see you guys next time! byee