YO

yo
Är i skolan och har trök... 


 

EASYPOCKET

Hej!! 
I skolan har vi startat ett projekt då vi ska samla in pengar till organisationen UngCancer genom att starta ett eget litet UF-företag. Företaget jag är med i består av mig, Hannah, Olivia och Linnéa och vi skapar något som vi kallar EasyPockets. Våran EasyPocket är en korthållare i tyg, det ska alltså vara till för att bevara kort av olika slag. T.ex. busskort, körkort eller bankkort. 
Klicka här för att komma till våran 
Facebooksida. 

Här är några bilder från när vi skapar våra easypockets(besök våran sida för fler bilder):


 
 
 


 
 
 

STYLING


Åkte till salongen idag kl 12 för att göra en baluppsättning. Det var ingen riktig balfrisyr utan hon ville egentligen bara ha utsläppt med storna fina lockar och uppsatt på ena sidan bara. Hon blev iaf jättefin och jag är själv väldigt nöjd med resultatet.


På formgivningen-lektionen i  skolan så har vi blivit indelade i grupper för att göra en styling tillsammans. I min grupp är det jag, Frida J, Emma J och Isali. Vi stylade och fotade Frida J i vår grupp, vårat tema var vatten. Älskar när vi får sånna här uppgifter, tycker det är så roligt när man får använda sin fantasi och kreativitet!

Resultet:
 

Hair tutorial

 Fick en förfrågan från en vän från Japanresan att göra en av frisyrerna jag hade under resan. Självklart kunde jag göra det! Here you go girl! 
Fråga på bara om ni vill att jag ska göra någon smink/hår video, går med på nästa allt  
 

MINI REVIEW

Här är den! Så efterlängtad  MCM's ryggsäckar är så sjukt snygga! Självklart är den här inte äkta men lika snygg ändå!   Bra kvalite,många fickor (2 på sidan, en ifram och inuti), bra utrymme och den är skön på axlarna. Den ända minuset är att den luktar lite illa/ny den första gången man använder den men så fort man gick utomhus med den så försvann lukten.
 
Har tagit två beställning från Aliexpress nu och båda har kommit fram utan problem (en mössa och en ryggsäck). Kan faktiskt starkt rekommendera Aliexpress.com även om sidan kan vara lite knep att förstå ibörjan.
Bra sida om man vill få mycket för pengarna! image
 
 
 

Ryggsäck från Aliexpress

Fick hem min ryggsäck i förr går från Aliexpress! Är supernöjd den även om det tog ett tag för den att komma.
Sova bort hela dagen idag  (vaknade kl halv fem) så visar bild på ryggsäcken imorgon 
 

 
 
 
 

COUNTING STATS

 
 image image
Säger godnatt det detta fina cover av Hanbyul och Youngjun från Led Apple. #EMAzing EXO

Nu är skolanveckan igång igen och jag känner att jag kan lugna ner mig lite från det som hände på EMA i helgen. 
Är besviken att inte EXO vann men det känns ändå bra för det var verkligen hur roligt som helst att se alla kpop fans på Twitter stötta EXO tillsammans, -WE ARE ONE!  

Det var ju roligt att  Chris Lee fick ta emot priset som "best worldwide act", det kom verkligen som en överraskning för mig! image


Now the real question is….who won second place?
image

EXO vann i alla fall Best Korean Act och Social Buzz !! såå jag är glad ändå! EXO FIGHTING! image
 

HOLA!

Är stolt över mig själv att jag stått ut med att jobba en hel helg. Att kliva upp kl 6 på morgonen och komma hem kl 9 en helg är inte det roligaste i alla fall inte om man är som jag och gillar att sova. 
Men jag måste erkänna att det är värt att gå upp så tidigt endå om man ska åka till jobbet man älskar mest! 

Var hem till pappa efter jobbet och uppvaktade han på farsdag och han bjöd på jätte god mat (älgkött med potatisgratäng) 


Nu ska jag bara ta det lugnt ikväll och ladda inför en ny skolvecka.


 

Hello!Idag i skolan så skulle vi rulla permanent på tid (45min). Är inte så duktig på det än men det gick bättre än vad jag trodde. Jag hann dock inte rulla klart hela huvudet, hade bara ena sidan kvar

Ska tillbaka till skolan kl 7 ikväll igen för det skulle vara någon dans som vi var tvunga att gå på, har ingen annig vad som ska hända men det får jag väl se då 

image vi hörs!  

Dark gyaru eyemakeup

HELLO!

Har verkligen hittat intresset att göra video på senaste tiden. Här är ännu ett tutorial när jag visar en verison av Gyaru smink stilen, Enjoy!